Verzenden & Retourneren

Verzending

Verzending geschied altijd zo snel mogelijk. Omdat wij een handgemaakt product leveren is het soms moeilijk om de das binnen een dag te versturen. Wij streven er naar om uw stropdas binnen 3 werkdagen te verzenden. Als er in overleg een logo in de stropdas gegraveerd word, verlengen wij onze levertijd met 5 werkdagen.

 

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn over het product en deze willen terugsturen, dan kan dit en zult u het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst van de stropdas weer op uw rekening zien verschijnen.

De verzendkosten zijn in dit geval voor de klant.

Mocht u een andere maat/houtsoort van onze stropdas willen ontvangen, dan kan dit ook. U kunt de das terug naar ons sturen(deze verzendkosten zijn voor de klant), wij zullen u dan zo snel mogelijk een andere houtsoort toesturen(deze verzendkosten zijn voor onze rekening). Het eventuele verschil in prijs van de stropdas zal verrekend moeten worden, in het geval van een hoger geprijsd artikel zal de klant de kosten aan moeten vullen, mocht u een lager geprijsd artikel willen ontvangen zullen wij het verschil naar u overmaken

De termijn die wij aanhouden om te retourneren is 14 dagen.

 

Defect/onvolledig verzonden

Mocht het product onvolledig of defect verzonden worden moet dit binnen 3 werkdagen vermeld worden en dan zullen wij dit vergoeden.