Onze Ontwikkeling

Onze ontwikkeling in 3 delen;

Deel 1

Onze reis begon op school. De opdracht vanuit onze opleiding ontwerpend meubelmaker was ; ontwikkel, maak en verkoop iets.
De houten stropdas ontstond en we hiermee wonnen verschillende competities op school. Nadat we in 2014 naar de Kamer van Koophandel zijn toe gefietst om ons aan te melden, hebben we direct stage gelopen in ons eigen bedrijft. Tied up Wood was onze naam. We zaten nog op school en wilden graag laten zien waar we toe in staat waren. Na het ontwikkelen van de houten stropdas volgden het strikje, manchetknopen en een pochet. Omdat we stage konden lopen binnen ons eigen bedrijf maakten we veel tijd om nieuwe producten te ontwikkelen.

Bekijk hieronder het filmpje dat we op 3 mei 2015 hebben gemaakt, en lees vervolgend daar onder verder!

 

Deel 2

In 2015 waren we klaar met ons project op school. We begonnen direct met het opschalen van ons bedrijf, langzaam groeiden we en maakten we verschillende producten. We stonden door het hele land op beurzen, gingen met een handelsreis naar Barcelona en verkenden onze mogelijkheden.
Ook zochten we steeds meer retailers en zorgden we er voor dat de producten via onze website te bestellen waren.
Omdat we van origine meubelmakers zijn, kregen we hier ook nog steeds aanvragen voor, en dit begon steeds meer te kriebelen.
Vanuit onze schuur huurden we nu een schuur in Anerveen. Hier bouwden we een werkplaats en konden we alles maken wat we wilden.
In 2018 hadden we een combinatie van de meubelen en houten accessoires.

Bekijk hieronder het filmpje dat we op 17 maart 2017 hebben gemaakt!

Deel 3

Inmiddels focussen we ons alleen nog op het maken van unieke op maat gemaakte meubelen. Van een op maat gemaakte wandkast, tot een bijzondere inloopkast. Het gebruik van bijzondere materialen trekt onze aandacht en we zoeken graag de grenzen van de mogelijkheden op.

Heb jij vragen of wil je ons uitdagen voor een bijzonder project? Neem dan contact met ons op!